Trainen met AI

Een beetje van mezelf en een beetje van kunstmatige intelligentie. Dat vind je hieronder op de pagina over trainen met AI. Net zoals onderstaande afbeeldingen, kun je bij de Bananenwinkel ook coaching, hulp en programma’s vinden met en zonder AI. Zie de prijslijst. Wil je meer lezen over hoe AI kan werken voor je trainingen lees dan het bericht: Computer zegt: JA!

Of kom op 1 november naar de workshop bij Studio Velo in Bergen op Zoom.

Computer zegt JA! Duursport met AI

Na vijf jaar trainen voor een race van ruim 11 uur is het misschien wel genoeg geweest. Tenzij ik me kwalificeer voor het wereldkampioenschap Ironman in Nice 2025 …. En als dat lukt, dan ga ik nog één keer vol trainen, maar wel met een nieuwe aanpak: met Artificiële Intelligentie (AI). Op basis van mijn eigen ervaringen en wat lees-, kijk- en luisterwerk, hieronder een bespreking van twee trainingsapps op basis van AI.

Lees verder »

MAAK EEN AFSPRAAK

Dan gaan we vrijblijvend in gesprek. Dat kan via een bericht, een telefoontje of boek een afspraak in mijn agenda.

De Bananenwinkel is de naam die ik gebruik als ik duursporters coach en van waaruit ik mijn trainingsprogramma’s verkoop. Meer over die naam vind je hier. Waar het om gaat is dat ik duursporters graag help op basis van mijn eigen ervaring. Ik deel daarom op deze site mijn inzichten en ideeën in blogs, video’s en dus in programma’s. Ik ga graag met je in gesprek.

Bananenclub

De Bananenclub is een club van atleten die ooit iets kochten of gaan kopen in de Bananenwinkel. Je ontvangt maximaal eens per maand een clubmal met tips en suggesties voor duursport. Daarnaast ontvang je verschillende kortingen bij partners zoals Loperscompany BoZ, Stryd.
Als lid van de Bananenclub kun je ook Tridot of Rundot twee maanden, in plaats van twee weken gratis uitproberen.

De club voor atleten die ik coach en kopers van programma’s en abonnementen met tips, uitleg en suggesties voor groene en gele bananen.

Kom bij de Bananenclub

De Bananenclub is een club met atleten die ooit wat kochten bij de Bananenwinkel of zij die dat ooit gaan doen. Ben je lid dan ontvang je niet meer dan eens per maand een nieuwsbrief met trainingstips en suggesties. Bovendien krijg je 10% korting op alle volgende aankopen in de Bananenwinkel!